logocentral.jpg

 

Over HRM College

 

HRM en arbeidsrecht voor de waardengedreven organisatie, waar ‘de bedoeling’ centraal staat –en niet de systeemwereld. Met aandacht voor bevordering van zelfsturing, dialoog en samenwerking, om de belasting van toegewijde professionals te voorkomen die ontstaat door overmatige controle en regelgeving. En hoe die aandacht te combineren met juiste toepassing van de complexe juridische regelgeving, die óók nodig is, bij ontslag- en flexrecht, reorganiseren en medezeggenschap.

HRM College, opgericht in 2005, is een opleidings- en adviesinstituut op het gebied van Human Resources Management (HRM) en arbeids- of ambtenarenrecht, met als missie het ondersteunen van organisaties bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Goed Overheidsbestuur door middel van het vormgeven van Goed Werkgeverschap en Goed Werknemerschap/Goed Ambtenaarschap in alle facetten, zowel de juridische eisen en als de HRM kansen!

In onze visie zijn voor blijvend succes van organisaties de volgende elementen van belang: authentieke communicatie en bereidheid tot zelfreflectie en dialoog.

HRM College onderscheidt zich door zijn multidisciplinaire visie en aanpak: organisatievraagstukken worden opgelost met behulp van alle betrokken disciplines. De opleidingsvorm die hiervoor gehanteerd wordt is interactief en toepassingsgericht, waardoor professionals direct het geleerde vertalen in oplossingen voor de eigen organisatie. Daarnaast wordt er in kleine groepen gewerkt, begeleid door ervaren docenten uit de praktijk, met mogelijkheid voor inbreng van eigen cases, uitwisseling van ervaringen en ideeen, netwerken en nazorg in de vorm van hulp in de praktijk.

Leren en probleemoplossing tegelijk!

 

mr. drs. Arthur E. Hol, directeur/medeoprichter                    

Arbeidsrechtadvocaat en organisatiepsycholoog                                                                              

Arthur Hol is direceur-eigenaar HRM College en in zijn arbeids- en ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk is Arthur ook werkzaam als partner/advocaat bij De Koning Vergouwen Advocaten in Amsterdam.

Zijn specialisaties liggen o.a. op het terrein van Verantwoord Reorganiseren en Goed Werkgeverschap.

Arthur's multidisciplinaire achtergrond en werkervaring als advocaat en HR-manager bij bedrijven als Shell en KLM, hebben uiteindelijk in 2005 mede tot de oprichting van HRM College geleid. Hij ziet het als uitdaging HRM vraagstukken vanuit verschillende disciplines te benaderen, om ze op die manier zo effectief mogelijk op te lossen.

Arthur is sinds enkele jaren docent HRM / verandermanagement van de post-HBO Bedrijfskunde opleiding van Inholland Academy en is sedert 2011 verbonden aan de Governance University (Advisory), zowel in de rol van adviseur alsmede als docent HRM / Goed Werkgeverschap voor Bestuurders en Commissarissen, met als specialisatie op governancegebied de werkgeversrol van RvC/RvT richting bestuur.

 

 

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Arthur Hol   

 

                    NO_logo_PARTNER-groen-01.jpeg   

 


 


Onze gegevens

HRM College BV
Patrijzenhof 26
3755 ES EEMNES
tel: 035-887 48 35

info@hrmcollege.nl

Algemene voorwaarden HRM College B.V.

Privacyverklaring HRM College B.V.